woensdag 20 augustus 2008

Rolgordijnen Prints en Borders


Regelmatig ben ik bij een woninginrichting te vinden, dit om op de hoogte te blijven van de nieuwste produkten en trends op het gebied van wonen en stylen. Laatst heb ik de nieuwste rolgordijnencollectie van Bécé bekeken en was onder de indruk van alle mogelijke combinaties.

Bécé raamdecoratie maakt raamdecoratie nu nog persoonlijker met haar nieuwe collectie Rolgordijnen Prints en Borders. Deze collectie is drie keer bijzonder en sluit naadloos aan op de trend van het verder individualiseren van het interieur.

De collectie biedt een keuze uit maar liefst 5.000 combinaties. Zodoende kan er een rolgordijn samengesteld worden dat uniek is en helemaal afgestemd is op het interieur. Maar wat maakt deze collectie nu drie keer bijzonder?

1x bijzonder: praktische basisstoffen
De collectie bevat vier basisstoffen, namelijk transparant, verduisterend en lichtdoorlatend in twee kwaliteiten. Dat maakt het mogelijk één en de zelfde print of border terug te laten komen in alle vertrekken van uw huis.

2 x bijzonder: fraaie borders
De collectie bestaat uit 40 verschillende kleuren borders en 31 verschillende kleuren binnenvlakken. De border komt aan de linker-, rechter- en onderzijde van het rolgordijn en is ongeveer 8 cm breed. De binnenvlakken zijn ook verkrijgbaar zonder border, de zogenaamde uni’s.

3 x bijzonder: allerleukste afbeeldingen
De collectie bevat 40 nieuw ontworpen afbeeldingen met uiteenlopende namen en thema’s. ‘Lovely’ voor een tienerkamer, of ‘I score’ voor een stoere jongenskamer, of ‘Flower’ voor de slaapkamer.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een tip om goed na te denken wat voor zonnewering je wilt in je inrichting, omdat het heel veel zegt in je interieur.
Wij hebben hele mooie duorolgordijnen, bekijk dus snel onze website

Rick zei

Heel erg leuk geschreven hoor. Ikzelf ben ook een geruime tijd aan het zoeken naar de leukste rolgordijn voor thuis, dit idee ga ik toch meewegen. Bedankt.