zondag 28 september 2008

Dierenstoel voor peuters


Lief Houten Stoeltje met ronde zitting. Je zit lekker zacht tegen het rugkussen dat de vorm van bijvoorbeeld een kattige poezenkop, guitige berenkop, hondstrouwe hondenkop, of een vrolijke konijnenkop heeft.
Zo'n mooi stoeltje mag niet ontbreken in een kinderkamer!
Het rugkussen kan gewassen worden.
Zithoogte is ongeveer 27 cm. En dat voor de prijs van 24,95

Hibba bestaat uit een team van toegewijde ouders die geloven dat speelgoed een belangrijke plaats inneemt in de wereld van het kind. Wij kijken bij het samenstellen van ons assortiment of producten voldoen aan onze 'hibba-kwaliteit' maatstaven. Wij vinden het erg belangrijk dat ons speelgoed een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen van 2 tot 12 jaar oud.

Ontwikkeling door te spelen, daar draait het bij Hibba om. Hibba speelgoed wordt uitgezocht en gemaakt om te leren, te bewegen en de fantasie te stimuleren. Allemaal belangrijk voor een goede ontwikkeling. Kinderen leren van prikkelingen en ervaringen, waarvan er heel veel tijdens het spelen plaatsvinden. Onmisbaar hierbij zijn lichaamsbeweging, het ontdekken van nieuwe dingen en het leren van fouten. De vooruitgang van een kind verbaast ons ouders elke dag weer! Hibba levert ouders speelgoed dat hieraan bijdraagt.

En niet onbelangrijk . . . . kinderen vinden Hibba speelgoed geweldig leuk!

Geen opmerkingen: