dinsdag 23 september 2008

Nieuw! Vlinderjaloezie


Nieuw, sfeervol en exclusief product van BéCé Raamdecoratie. Bekijk de op de natuur geïnspireerde collectie vanaf oktober bij de detaillist bij u in de buurt.

Een bijzondere combinatie van eigenschappen
De vlinderjaloezie van BéCé raamdecoratie combineert de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in één uniek product. De vlinderjaloezie bestaat uit zeer bijzondere dubbelgevouwen banen textiel met een vouw aan de interieurzijde. De vlinderjaloezie is dé innovatie op het gebied van raamdecoratie. In oktober kunt u deze unieke collectie vinden bij de betere interieurwinkel bij u in de buurt.

Sierlijk en liefelijk
De charme van de vlinderjaloezie ligt in haar veelzijdigheid, bereikt door heel bijzondere dubbelgevouwen lamellen. Het openen en sluiten van de lamellen van de vlinderjaloezie doet denken aan het sierlijke fladderen van een vlinder. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Door het koord te bedienen, bepaalt u zelf met een simpele beweging de intensiteit en de inval van het licht.

Vier kleurpaletten
De stof waar de vlinderjaloezie van wordt gemaakt, is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw interieur. De collectie bestaat uit vier verschillende kleurpaletten, namelijk beige, coolgray, warmgray en colour. Van neutraal wit, warm beige tot strak grijs.

Kijk hier voor meer raamdecoratie van BéCé

Geen opmerkingen: