dinsdag 16 september 2008

Ovale tafels


Gisteren ben ik op de vakbeurs Home & Interior Najaar 2008 geweest. Wat mij daar opviel is dat de ovale tafel weer helemaal terug in het interieur is. Ik heb vele modellen gezien bijvoorbeeld met één bolpoot, met twee bolpoten, met kolompoot of zoals op de afbeelding met 4 wangen. De tafel van de afbeelding is zowel in massief eiken als in massief noten met RVS detail verkrijgbaar.

ROBIN WOOD'S Collection, is een Nederlandse kwaliteitsleverancier met ruime ervaring in het produceren van hedendaagse, eigentijdse eetkamertafels en salontafels met hun eigen gezicht en uitstraling.
De kwaliteitsproducten kenmerken zich in de vele verschillende uitvoeringen. Dit alles kan ook geheel naar uw wensen en mogelijkheden gemaakt worden.
Met behulp van de kennis en vaardigheden van de bekende meubelontwerper Hans Daalder zijn zij er in geslaagd mooie modellen te ontwikkelen, die aan al uw mogelijke eisen en wensen kunnen voldoen. Toch worden er geen concessies gedaan aan het stijlvolle ontwerp.
De meubels worden stuk voor stuk in een Nederlandse meubelfabriek gemaakt, volgens de eeuwenoude tradities van het meubelmakersgilde.

Geen opmerkingen: