vrijdag 24 oktober 2008

Prominenten op dé sfeerbeurs van 2008


Van 13 tot en met 16 november 2008 ontvouwt zich in Naarden-Vesting dé sfeerbeurs voor de laatste maanden van het jaar: La Table. Alles op het gebied van decoratieve interieurinrichting, culinaire geneugten en lifestyle rondom de gezellige kerstperiode verzamelt zich op een bijzonder sfeervolle locatie in De Grote Kerk in de vestingstad.

Dit jaar ligt het accent op “Kleur bekennen” . Verschillende prominente decorateurs presenteren hun visie op de ultieme feestelijk gedekte tafel. Dit zijn onder andere de bekende Lifestyledecorateur Marcel Wolterinck, Luxury Interior decoratrice Suzanne Loggere, Couturier Jaap Rijnbende en interior flower designer Fernande Hora Siccama.

La Table is in meer dan 10 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende evenement op het gebied van de decoratieve tafelaankleding. Meer dan 50 met zorg geselecteerde regionale en landelijke exposanten presenteren hun collectie, variërend van exclusieve inrichting, antieke en moderne serviezen, bijzonder tafelzilver, kunst, antiek, wijnen en delicatessen tot curiosa en cadeau-ideeën.

Elk jaar weten sfeerliefhebbers van heinde en verre de weg naar La Table te vinden. Vaste publiekstrekkers zijn onder andere de antieke (zilveren) bestekken van Old Memories uit Broek in Waterland, de Porceleynboom met een unieke voorraad servies, waaruit bezoekers hun ontbrekende stukken kunnen aanvullen en diverse topdecorateurs en stylisten die de laatste trends tonen in onder andere kunst, juwelen, lederwaren, damast en kristal.


La Table in het kort

De Grote Kerk en de Vesting van Naarden bieden een bijzondere en sfeervolle locatie voor deze feestelijke beurs. In het weekend van La Table zullen de winkels en antiquairs in Naarden-Vesting, inclusief Het Arsenaal, op zondag geopend zijn. Ook dit jaar heeft Paul Fagel van Restaurant Het Arsenaal een speciaal Lunch en Diner arrangement samengesteld voor de bezoekers van La Table. (Nu ook in het weekend voor de lunch geopend )

Beurs: La Table Naarden-Vesting 2008
Data: Donderdag 13 november van 10.00 tot 18.00uur
Vrijdag 14 november van 10.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 15 en zondag 16 november van 11.00 tot 18.00 uur
Locatie: De Grote Kerk, Naarden-Vesting
Entreeprijs: € 12,50 p.p. in de voorverkoop via www.latablesfeerbeurs.nl
€ 15,-- p.p. aan de kassa
(kinderen tot 14 jaar gratis)
Parkeren: Gratis in en rond de Vesting met gratis buspendel

1 opmerking:

The Antiques Diva™ zei

Wilma,
I'm so disappointed to have only just my last week living in Holland (I move to Germany next week) discovered your site! It looks like we share so many interests! What a wonderful site you've created. Congratulations.
The Antiques Diva