maandag 3 november 2008

Hééééél bijzondere vazen!


De Tea party vaas is een porseleinen mix & match vaas regelrecht uit Wonderland.
Deze drie theekopjes en een melkkannetje worden omgetoverd tot een wel heel originele vaas.
Ben je op de vorm uitgekeken dan stapel je de kopjes gewoon op een andere volgorde op elkaar en in no-time ontstaat er een nieuwe vaas!


Ooit gehoord van een te personaliseren vaas ? Of van een te 'pimpen' vaas? En dan ook nog eentje die je zo plat als een dubbeltje aanschaft en zijn vorm pas krijgt met warm water?
Dit is de Le Sack Photo! Gemaakt van thermisch PVC en met 2 vakjes (voor- en achterzijde) waarin foto's of andere leuke afbeeldingen gestoken kunnen worden.


De Bikini vaas presenteert bloemen zoals bloemen nog nooit te zien waren.
Een bijzondere vaas en een echte eyecatcher in ieder interieur!


Toen Edison in 1893 de gloeilamp uitvond, had hij zich waarschijnlijk nooit kunnen bedenken dat de lamp en zijn armatuur zo'n enorme ontwikkeling ging doormaken. Verlichting is een bron van inspiratie voor veel ontwerpers. Het resultaat is vaak verfbluffend. Lampen zijn bijna niet meer als zodanig te herkennen en worden steeds meer sculpturen, die ook als het licht uit is, een lust voor het oog zijn.
Deze vaas is heel mooi in elk interieur, verandert in de kleuren rood, groen, rose, blauw en geel.


Zwart / wit is in! Daarom dat een van onze toppers nu ook in deze kleuren verkrijgbaar zijn. Er is er een in wit, een in zwart en kun je niet kiezen dan is er ook nog een zwart/wit variant! Uiteraard werkt deze Le Sack hetzelfde als de gewone Le Sack: je krijgt 'm zo plat als een dubbeltje. Vervolgens hou je Le Sack onder een goed warme kraan. Het materiaal wordt dan soepel en je kunt de vaas maken die jij wilt. Vul je Le Sack daarna met koud water dan wordt het kunststof hard en kunnen de bloemen er in. Bloemen verwelkt? Maak de vaas schoon met warm water en je legt 'm zo weer plat in de kast!

Geen opmerkingen: