zaterdag 28 februari 2009

Het duo rolgordijn


Het duo rolgordijn
Het duo rolgordijn bestaat twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn is vernuftig geweven en bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen, wordt de mate van lichtinval bepaald. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de stof 'open' te zetten zodat het buitenlicht maximaal binnenvalt (foto 1). Zet u de stof zo dat de banen elkaar half overlappen (foto 2), dan heeft u halve lichtinval. Zet u de stof in de gesloten stand (foto 3), dan houdt u het meeste licht (en nieuwsgierige blikken) buiten.


Decoratief en functioneel
Het duo rolgordijn wordt exclusief voorzien van een decoratieve kettinghanger. Deze fraaie hanger (wit transparant, rvs of wengé) past bij de kleur van de stof. Ook de andere onderdelen worden op stofkleur gecoördineerd. Zo biedt de collectie een witte, beige en stoer metalen ketting en een wit, beige en aluminiumkleurige koof. Bijzonder functioneel aan het duo rolgordijn is het feit dat wanneer deze volledig neergelaten is, de stof altijd de gesloten stand heeft. Zodoende biedt het duo rolgordijn maximale privacy.


De duo collectie
Alleen de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen in de collectie. De stoffen hebben verschillende wevingen. Van heel grof tot fijn. De kleuren zijn onderverdeeld in vier kleurpaletten te weten; wit, beige, natuur en grijs/zwart.

Vraag uw woninginrichter vandaag nog naar de mooie collectie bécé duo rolgordijnen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

roljaloezieën zijn in uw huis een hele mooie oplossing. Ze zijn in prijs ranges.. Maar het is uiteraard de bedoeling dat u er zo lang mogelijk mee doet.

Anita Wilms zei

Duo rolgordijnen zijn er tegenwoordig in veel soorten. Je kunt ze eenvoudig op maat bestellen en dan sluiten ze perfect. Het licht in mijn kamer kan ik nu goed zelf regelen.

Tamara zei

Een roljaloezie heb ik laatst ook gekocht. Ik vindt het een aanwinst voor mijn huis. De buren kunnen nu niet meer binnen gluren terwijl ik zelf wel naar buiten kan kijken hi hi. Groet, Tamara.