vrijdag 25 september 2009

Woonbeurs Aanbieding: 10 dagen 10% korting

Ga je morgen naar de Woonbeurs Amsterdam RAI? Deze Woonbeurs gaat morgen weer van start en loopt tot en met zondag 4 oktober. Dit jaar is de beurs ook een extra weekend open, dus nog meer tijd om nieuwe trends te spotten.

Beursaanbiedingen

Tafel-design.nl is op de woonbeurs te vinden op het Nederlands design platform Hal 8, stand 078K. Alle dagen zijn zij natuurlijk persoonlijk aanwezig. Bij hun kun je de nieuwste ontwerpen bekijken en bestellen. Ook zijn er een aantal toppers die je meteen mee naar huis kunt nemen.

Ball Chair


De Ball Chair is een echte trendsetter. Het ontwerp is van Finn Stone. De Ball Chair wordt gemaakt van gerecycleerde ABS, een erg slijtvaste kunststof. Daardoor kan deze design stoel toegepast worden als binnen- en buitenmeubilair.
De stoelen hebben een diameter van 50 cm en een zithoogte van 35 cm, beschikbaar in de volgende kleuren zwart, wit, groen, khaki, fuchsia, oranje. Beursprijs: € 144,=

Trendy Tumbly


Ontwerper: Annet Neugebauer
Tumbly een eigenzinnig, eivormig zitobject. Een vrolijke tuimelaar die beweegt als je hem aanraakt, maar stabiel is wanneer je er op plaatsneemt. Hij zit zeer comfortabel en is bovendien ergonomisch verantwoord. Door zijn design en bewegelijkheid ga je automatisch in de juiste houding zitten. Beursprijs: Trendy Tumbly € 134,= & mini Tumbly € 88,=

Om nog meer trendy beursaanbiedingen te bekijken moet je dus even bij de stand van Tafel-design.nl gaan.

Veel plezier op deze inspirerende Woonbeurs!

Geen opmerkingen: