maandag 12 oktober 2009

Ledlamp Diva voor iPod/iPhone

Zelf ben ik niet zo’n techneut, maar mijn oudste zoon wel. Hij studeert aan de Hogeschool in Utrecht electrotechniek en hij interesseert zich voor alles wat met techniek te maken heeft en hij vindt het nog leuker als er ook muziek uit komt. Nu heb ik iets gevonden wat net op de markt is en waar hij volgens mij het bestaan nog niet van af weet.


Deze LED-lamp Diva is onderdeel van een audiosysteem dat specifiek is ontworpen voor iPod en iPhone.
Met Diva beschikt u over diverse functies in één apparaat:

* Een zeer efficiënte LED-lamp ( 1X4,5W 12,8V 280lm 3000°K )
* Een universeel Apple-support met 30 pinnen voor alle compatibele iPod en iPhone 3G-uitvoeringen
* Fm-Radio
* USB-ingang om muziekbestanden op een USB-stick te beluisteren
* AUX-ingang met mini stereo-jack-plug om andere geluidsbronnen te beluisteren zoals MP3, draagbare Cd-spelers, computers, enz.
* Mini stereo-jack-plug om aan te sluiten op luidsprekers.

Beschikbaar in 3 kleuren: Wit, Zwart of Alu
Afmeting: 18,5×37,5cm (diamxh)
Armlengte uitgeklapt: 36cm
Incl. BTW: 428,40 met gratis verzending

Sluit je Ipod of Iphone aan door het te plaatsen in het intrekbare docking station. De geluidskwaliteit is vol en rijk, dankzij de vier, hoogwaardige luidsprekers gehuisvest in zijn lichaam. Door een druk op de knop opent de gegoten aluminium lamp arm. Breng deze in de gewenste positie welke het meest comfortabel is voor je om te lezen. Een digitaal scherm is verborgen achter het aluminium, om de tijd te laten zien en alle andere informatie over de verschillende toepassingen van de Diva en de FM-stations. Een afstandsbediening regelt elke functie, inclusief uw iPod en de radio. De achterkant van Diva heeft een AUX-aansluiting voor het afspelen van muziek uit mp3-spelers, cd-spelers, computers, enz.; ook is er een USB-aansluiting om muziek van af te spelen; een audio-out-aansluiting om de lamp aan te sluiten op externe speakers.

De Diva is ontworpen door Giovanni Lauda Dante Donegani.
Voor meer informatie kijk je op de site van KMP Kantoormeubilair

Geen opmerkingen: