donderdag 13 mei 2010

News from iSaloni Milaan


Frajumar heeft op iSaloni een nieuw merk getoond, Beltà. De collectie van Beltà bestaat uit designsofa’s en banken, vormgegeven door bekende ontwerpers. Bijvoorbeeld de combinatieserie Play, zoals hierboven afgebeeld op de foto. Play bestaat uit stoelen, een tafel en een poef die door hun vorm naadloos en oneindig gekoppeld kunnen worden.


AntonelloItalia presenteerde op de beurs een XXL uitschuifbare tafel, Aliante. Deze is instelbaar tussen 200 en 320 cm. Ook werd er de boekenkast Alberta gepresenteerd in een houtuitstraling. De kast is er in 2 maten, kan oneindig gekoppeld en gecombineerd worden en is afgeleid van het succesvolle en gebogen model River.


Na het overweldigende succes van de vorig jaar gepresenteerde Patchwork stoel, presenteerde Airnova op deze iSaloni een uitgebreidere selectie van dit model, onder het motto Quattro Stagione. Zo is er een witte en zwarte uitvoering, onder de naam Inverno (winter), een pastelserie als Primavera (lente) en verder nog de series Estate (zomer) en Autunno (herfst).

Meer informatie en een uitgebreide beeldenbank van deze collecties is te vinden op
www.designcollections.nl

Geen opmerkingen: