maandag 28 juni 2010

Trendy tijdens Oranje-weken !

Nu Nederland helemaal in de ban van het voetbal is mag de Fatboy buggle-up in de kleur oranje niet aan je aandacht ontsnappen. Heerlijk om tijdens deze warme weken lekker relaxed buiten naar de wedstrijden te kijken.
Wanneer er even geen wedstrijden zijn kun je hem natuurlijk ook gebruiken om heerlijk te loungen in je tuin, op de camping of aan het water, want je kunt hem ook gerust meenemen naar het strand!

Deze fatboy outdoor is in verschillende comfortabele zitvormen te vormen, met twee speciale banden en zeilringen, welke aan de uiteinden van de fatboy zijn bevestigd. Hierdoor is het mogelijk de Fatboy buggle-up in een hoek van 60 graden te vormen, de ultieme relaxstand!
Van loungekussen tot zitkussen, en tot lekker hangen. Comfortabel, gemakkelijk en loungable voor binnen en buiten. Verkrijgbaar in de kleuren, zwart, rood, oranje, bruin, lime groen, turquoise en wit.

Fatboy buggle-up is gemaakt van een oersterk, duurzaam materiaal dat UV-resistant is, en behandeld met een speciale water- en vuilafstotende coating.
Afmeting: 140 x 190 cm

Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen: