dinsdag 6 juli 2010

Buitenleven gelijk aan binnenleven !


Het is een ware trend geworden om het hele jaar door volop te genieten van het terras. De grens tussen binnen en buiten wordt steeds vager en steeds meer mensen voorzien hun terras van een veranda of andere overkapping om overdekt te kunnen zitten. Zodat het buitenleven bijna niet meer te onderscheiden is van het binnenleven.
Om het terras met loungeset en buitenkeuken nog gezelliger, huiselijker en compleet te maken leg je een karpet of kleed neer. Het verbind niet alleen de zitmeubels met elkaar, het voelt blootsvoets aan als lopen op een grasveld, en ideaal voor kinderen die net leren lopen of nog van alles in hun mond stoppen.

FREEK


Freek is een origineel kleurrijk kleed dat gemaakt is voor iedereen die een creatieve geest heeft. Het is een toevoeging aan ruimtes waar nog net dat ene iets mist. Het is gemaakt om op allerlei vloeren te leggen, langs het zwembad, op de steiger, en op het dakterras. De Freek matten bestaan uit Polyethyleen in combinatie met nylon lussen die het geheel overeind houden. Het verschil met deze tapijten en kunstgras is dan ook dat bij kunstgras de draden omhoog worden gehouden met rubber of zand en dat gebeurd bij de Freek buitentapijten dus met nylon, waardoor dit product ontzettend kindvriendelijk is. Een goede waterafvoer en het bestand is tegen verkleuring door UV stralen, dus de kleuren blijven zoals ze horen.

CARPETSIGN ATLANTIQUE


De kwaliteit Atlantique is het eerste en ultra innovatieve buitenkarpet! Atlantique is waterafstotend, UV-bestendig en antibacterieel. Atlantique is vervaardigd uit een synthetische vezel, bestaande uit een gekleurde kern met daar omheen een transparante mantel. Atlantique is er in een gesneden pool en in een lussenpool. Neer te leggen langs het zwembad, op terrassen, balkons, veranda’s, en ook op scheepsdekken behoren tot de mogelijkheden.



Klik hier voor meer informatie en verkoopadres.

Geen opmerkingen: