maandag 12 juli 2010

Drup, drup, eindelijk een druppel water!


Goed nieuws voor alle tuinliefhebbers. “A drop of water” is een prachtig design regenton om hemelwater in op te slaan en te benutten voor de tuin. Deze regenton in de vorm van een waterdruppel, die geïntegreerd wordt aan de regenpijp, is speciaal ontworpen voor een functioneel en efficiënt gebruik van hemelwater. Hij is super praktisch omdat de ingebouwde gieter na een regenbui netjes gevuld voor je klaar staat. Heb je meer water nodig dan kun je de gieter weer bijvullen met het tapkraantje. Het is een mooie manier om te besparen op het kostbare leidingwater en een goede stap naar duurzaam tuinieren. Bloemen en planten zullen er veel mooier uitzien als je ze voedt met regenwater in plaats van leidingwater.

Voordelen:
•Regenwater is van nature zacht en bevat geen kalk en is daarom beter voor uw planten (ook goed voor het wassen van de auto of om de vijver bij te vullen!)
•Regenwater bevat oligo-elementen, goed voor binnen- en buitenplanten
•Regenwater is rijk aan mineralen. Hierdoor wordt tijdens het water geven ook voedingsstoffen toegevoegd
•Regenwater is altijd op de juiste buitentemperatuur. Hierdoor schrikken planten niet
•Regenwater is milieuvriendelijker en goedkoper.

Dit regenton-ontwerp is een idee van de jonge designer Bas van der Veer. “Ik wilde een ontwerp maken dat een organische, grappige vorm heeft en dat toegankelijk is voor
iedereen.”

Geen opmerkingen: