zondag 18 juli 2010

Hippe lounge meubelen als bouwpakket


Binnen een half uur staat jouw nieuwe loungebank op je terras!

Lounge XL, het eerste Nederlandse merk dat stoere en functioneel vormgegeven buitenmeubels aanbiedt als eenvoudig bouwpakket. Zonder schroeven, zagen of boren. Betaalbare trendy lounge meubelen met bijpassende kussens nu direct online te bestellen.

De meubels van Lounge XL worden voorbewerkt thuis afgeleverd als eenvoudig montage pakket wat je super gemakkelijk en snel in elkaar kunt zetten. Ideaal dus voor moeilijk bereikbare dakterrassen en tuinen. En heb je zelf geen buiten? Ook binnen zijn de lounge XL meubels een aanwinst.

Zelfs met twee linkerhanden heb je binnen een half uur je meubel gemonteerd, mede dankzij de eenvoudige handleiding. En er komt geen schroef, spijker of boor aan te pas! Het hout is van een mooie kwaliteit geschaafd vuren en zal onbehandeld onder invloed van het weer het karakteristieke, verweerde uiterlijk van gebruikt steigerhout gaan krijgen. Alle meubels zijn ook naar wens in wit gelakt te verkrijgen. Het pakket is compleet met hamer, deuvels en houtlijm, dus je kunt meteen aan de slag.


www.loungexl.com

3 opmerkingen:

DinyBeens zei

ziet er tof uit, wij hebben net nieuwe meubels gekocht van Leolux, maar misschien is dit iets voor buiten. Hebben jullie ook een showroom?

wilma korrel zei

Hoi Diny,
Lounge XL heeft geen showroom, maar de bouwpakketten kun je ook afhalen bij het magazijn in Rotterdam, waarmee je de bezorgkosten bespaard en tevens kunt kijken naar de kwaliteit van het pakket.
Groetjes,
Wilma

Isabel zei

Verkopen jullie ook ben al voorzien heb bert plantagie
? Zien er wel cool uit