dinsdag 27 juli 2010

Zwoele zomeravonden met Gaya!


Ook in de nazomer willen we extra lang buiten blijven genieten. Gezellig en sfeervol met een haard op het terras of balkon. Kijken naar het speelse effect van de vlammen, en omdat het ons lekker warm blijft houden. Design haarden zijn er niet alleen om binnenhuis te gebruiken. Nee, deze haard is buitenhuis ook een schitterende aanwinst.

De Gaya, ontworpen door Roderick Vos, heeft een uniek design. Het is als een schilderij aan de muur, die op het eerste gezicht niet als een haard wordt herkend. Zelfs wanneer de Gaya niet wordt gebruikt is deze haard ook een mooi ogend object.
Het vervreemde beeld van het vuur, gevangen in een zwart ingelijst schilderij, is in dit ontwerp Gaya echt fantastisch. Het is een ontwerp dat is teruggebracht tot zuivere 'Eenvoud'.


Roderick Vos (1965). Studeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Hij deed werkervaring op bij Ingo Maurer in München en Kenji Ekuan in Tokio. Sinds 2004 concentreert hij zich volledig op productontwerp in de vestingstad Heusden in Brabant.
Ontworpen voor Safretti:
- Gaya

Safretti ® wint de prestigieuze GOOD DESIGN ™ Award voor de firespace Gaya.
Designed door Roderick Vos.

Safretti ® wint de hoogste officiële Designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland 2010 voor de firespace Gaya.
Designed door Roderick Vos.

Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen: