maandag 20 december 2010

Cells Design trap


EeStairs heeft als missie Dè Design Trappenspecialist nr 1 in de wereld te zijn.

EeStairs heeft al waargemaakt wat vele voor onmogelijk hielden. Een ruimtebesparende 1m2® trap ontwerpen die in kleine ruimte toepasbaar en functioneel is.
Het ontwerp is zodanig geoptimaliseerd, dat de trap precies past op een oppervlakte van 1x1m., en heeft octrooi op dit model verkregen.


Deze trap is een voorbeeld van hoe een functioneel probleem kan leiden tot een artistieke oplossing.

Nieuw ontwerp

Cells Design is een balustrade systeem voor zowel rechte als rondlopende trappen en is ontstaan uit het eerder ontworpen Leonardo™-design. Dit ontwerp was voor sommige klanten echter te open en het ontwerp behoefde een transformatie. Met behulp van de ontwerp methoden zoals deze eerder waren toegepast bij het Leonardo™-design, werd een hele reeks organisch ogende structuren ontdekt. Met behulp van deze structuren, gebaseerd op Voronoi diagrammen, is het Cells Design ontstaan. Het ontwerp is zeer flexibel: naar aanleiding van de regelgeving en de smaak van de klant kunnen de cellen zowel groot als klein worden uitgevoerd.


Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat dit ontwerp uitermate geschikt is om bij verschillende projecten toegepast te worden, omdat ondanks eenzelfde concept de klant toch een uniek product krijgt.

EeStairs ziet haar Cells Design binnenkort op meerdere plaatsen in Europa gerealiseerd worden. Klanten uit Antwerpen [B], Le Havre [F] en Moskou [RU] werden na kennismaking met dit ontwerp zeer enthousiast en kozen voor EeStairs.

Meer informatie: Eestairs

Geen opmerkingen: