donderdag 18 februari 2010

Boek "Jouw Woonstijl"

Spannend!

Het manuscript van mijn eerste boek "Jouw Woonstijl" staat sinds gisterenavond online op www.tenpages.com

Momenteel sta ik in de top25 van meest verkochte aandelen.
Wat zou het fantastisch zijn als ik hoger in deze lijst zou komen te staan en mijn boek gepubliceerd zou worden.

Graag wil ik je vragen mijn manuscript te lezen en als je denkt dat dit een goed boek met goede informatie is kun je een aandeel kopen of nog liever meer aandelen. Je doet jezelf en mij er een plezier mee, omdat je geinvesteerde geld kan gaan groeien. ( op ieder verkocht boek )
http://www.tenpages.com/boek/jouw_woonstijl_

Ik hoop dat je even de moeite wil nemen om te kijken op deze site en mijn manuscript wil lezen.

Alvast hartelijk dank!

dinsdag 16 februari 2010

Badkamer: metamorfose in 1 dag


Je wilt een nieuwe badkamer, maar de verbouwing houd je tegen. Breekwerk, stof, puin, bouwafval, badkamer onbruikbaar, stress en andere ongemakken. Wat zou het heerlijk zijn als je s’ morgens een douche neemt in je oude badkamer en s’ avonds een lekker schuimbad kan nemen in je nieuwe badkamer.

Dankzij het gepatenteerde concept van Rebath wordt deze droom werkelijkheid en heb je een nieuwe badkamer binnen 1 dag en één aannemer. Een renovatie van de gehele badkamer (bad, douche, toilet, tegels, wanden, kraanwerk,...). En dit allemaal zonder breek- of slijpwerk, zonder puin of stofhinder! Je oude douche- of badkuip wordt volledig door een nieuwe vervangen zonder uitbreek werkzaamheden. De hoogwaardige bad- en douchekuipen zijn pasklaar en worden naadloos in bestaande installaties gemonteerd volgens het bad-in-bad-systeem.

Elke renovatiewens kan voor je uitgevoerd worden. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot super-de-luxe. Met passende vloer- en wand aankleding tot stijlvolle meubels en allerhande accessoires. De productenlijnen van verschillende stijlen worden ontworpen door gerenomeerde designers en binnenhuisarchitecten zoals bijvoorbeeld Filip Deslee.
Zoveel mensen, zoveel stijlen
Filip Deslee creëerde verschillende sferen die volledig naar ieders stijl en smaak zijn aan te passen. De adviseur zorgt voor een persoonlijke begeleiding om de badkamer van je dromen te realiseren. Zowel technisch- als stijladvies en offerte zijn steeds gratis.

Denk niet dat je vast zit aan de huidige opstelling van de badkamer, want niet alleen van je oude badkuip kan een mooi en vernieuwd bad gemaakt worden, je kan er ook een hypermoderne inloopdouche van laten maken. Alles is mogelijk. Oude tegels worden met een speciale techniek bekleed door Rebath wall surrounds.

Rebath maakt enkel gebruik van hun eigen gepatenteerde en duurzame producten van DuraBath SSP. Door gebruik te maken van dit onovertroffen duurzaam, krasbestendig en kleurechte product, geven ze je een levenslange garantie!


Bouwafval, stof en ongemakken zijn er praktisch niet. Restafval (wall surrounds) wordt 100% gerecycleerd en verbruikt in de EcoBath® collectie. Zo creëert men bij Rebath een milieuvriendelijk en prijscompetitief product. Een geliefkoosde en bewezen formule bij alle grote hotel en motelketens o.a. Hilton, Best Western, Marriott, HolidayInn, Hyatt en Sheraton.
Bron: Rebath

zondag 14 februari 2010

Interieurtips voor een ingesneeuwd weekend


Een van de leukste kanten van mijn beroep als Interieurontwerpster en een blog of column schrijven is het altijd op zoek zijn naar noviteiten en inspiratie op doen voor nieuwe toepasbare ideeën. Bijvoorbeeld creativiteit en originele ontwerpen met hergebruikte materialen die al in je bezit zijn of makkelijk op een rommelmarkt of in een kringloop aan te schaffen zijn.

Een originele manier van wandbekleding was de presentatie op Maison&Object het jaarlijkse evenement 22 tot en met 26 januari in Parijs, van de Londense ontwerpster Tracy Kendall. Haar ontwerp ‘Jigsaw’ herbergt maar liefst 2000 hergebruikte puzzelstukjes per vierkante meter, die met de hand zijn bevestigd op een papieren ondergrond.
Heb je een leuk hoekje of nisje? Plak het vol !


Voor behang ‘Pleats’ liet Tracy zich inspireren door een foto van een jurk in Voque. De plooien zijn willekeurig gevouwen en met de hand gestikt. Het effect is een driedimensionale muurdecoratie.
Heb je nog wat A4 papier over? Vouw en plak je muur lekker vol!

Bron; Perscentrum Wonen

maandag 1 februari 2010

Leder is nieuwste natuurlijke materiaal voor de vloer!

Lederen vloer: degelijk, luxueus en tikje extravagant.

Opvallend in onze samenleving is het toenemende gebruik van mooie, kwalitatieve, milieuvriendelijke materialen en producten.
Leer is van oudsher een edel materiaal dat ons al millennia heeft overtuigd van zijn vele positieve eigenschappen. Zo is leer beschermend, prettig om aan te raken, stabiel en toch elastisch, heeft het een lange levensduur, is sterk belastbaar en makkelijk in onderhoud.

Wereldwijd maken wij gebruik van lederen producten, denk aan je schoenen, handschoenen, handtas, lederen jas, motorpak of aan je bankstel. Leder is een sterk materiaal en houd zich goed in de meest barre omstandigheden, is brandwerend, vochtwerend, geluidsdempend en herbruikbaar.

Bij een persoonlijke woonstijl past een interieur met lederaccenten dat een tikje extravagantie combineert met klassieke degelijkheid. Zelf ben ik een echte leer liefhebber en in mijn interieur staan dan ook glad lederen eetkamerstoelen en geschuurde lederen fauteuils met hockers. De combinatie van glad en geschuurd leder geeft een extra accent aan mijn woonkamer.
Het is dan ook fantastisch om te ontdekken dat leder het nieuwste materiaal op het gebied van natuurvloeren is. Met deze vloeren kun je een eigen persoonlijke stijl en smaak etaleren. Leder is een natuurproduct en naarmate de vloer ouder wordt, wordt deze nog mooier, de kleuren worden dieper en de kenmerken van het gebruik worden een deel van het leven, wat de vloer een eigen identiteit geeft. Daarnaast is het een zeer sterk en hoog belastbaar product wat voor een vloer vaak de beste eigenschap is.

Een lederen vloer is eenvoudig te onderhouden, word als laminaat geleverd en zwevend gelegd. Het clicksysteem zorgt voor een stevige verbinding en kan later eventueel verhuisd en verlegd worden. De lederen vloer is geschikt voor zwaar woongebruik, vloerverwarming en kan toegepast worden voor het inrichten van winkel, praktijk en hotel.

Tredford bekend van het alom bekende tredford tapijt introduceerde dit nieuwe en revolutionaire vloertype met als basis leder. Veledo lederen vloeren hebben als basismaterialen; leer, HDF panelen, kurk en latex producten op natuurlijke basis. De toplaag is gemaakt van leervezels wat een restproduct is vanuit de leer industrie. De speciale oppervlaktebehandeling op basis van natuurlijke oliën en wax maakt deze vloer bijzonder sterk, robuust en gemakkelijk in onderhoud.

Je kunt kiezen uit vier verschillende motieven – croco, torro, buffalo en angus – in verschillende kleuren.

Croco is een opvallende, elegante, exotische en spannende lederen vloer zonder opdringerig aanwezig te zijn. De keuze bestaat uit de kleuren, lichtbruin, donkerbruin en zwart.


Torro is een lederen vloer met een eenvoudig ritmisch motief dat het warme, met liefde gekozen en stijlvolle karakter van het interieur benadrukt. Leverbaar in 5 kleuren, van licht tot donkerbruin en van antraciet tot zwart.


Buffalo heeft een structuur die je optisch verleid tot het zien van meer ruimte.
Het is een tijdloze lederen vloer in een lichte of donkere uitvoering.


Angus is met zijn authentieke structuur een lederen vloer met opvallend veel expressie in het interieur.
De keuze is een licht of donkere uitvoering.


Elk vloerdeel is ca. 90 cm lang en 30 cm breed met een totale dikte van ca. 11 mm. Adviesverkoopprijs: 82,50 euro / m2. ( inclusief BTW)