woensdag 2 februari 2011

"Droombadkamer" vormgeven met iPhone

De bezitters van een iPhone hebben de eer om een première op het gebied van badkamerinrichting mee te maken. Als eerste sanitairfabrikant biedt Hansgrohe AG een applicatie voor virtuele badkamervormgeving aan. Met de iPhone applicatie Hansgrohe@home (www.hansgrohe.nl/iphone) kunnen gebruikers in bestaande badkamers op interactieve wijze uitproberen hoe de nieuwe PuraVida wastafelmengkraan er op hun eigen wastafel uitziet.

Innovatief middel voor badkamervormgeving en beleving
”Het principe van de Hansgrohe iPhone applicatie is heel eenvoudig,” legt Joachim Huber, marketing manager van het merk Hansgrohe, uit. “U neemt een foto van uw wastafel, verwijdert met uw vinger op het het touchscreen de bestaande wastafelmengkraan en de iPhone applicatie projecteert de PuraVida wastafelmengkraan er voor in de plaats.” Dit montagebeeld kan opgeslagen, per e-mail doorgestuurd of afgedrukt worden. “Tevens is de Hansgrohe applicatie een nuttig middel voor de beeldvorming van klanten in de detailhandel,” aldus Joachim Huber.
Bij iedere wastafel in de toonzaalopstellingen kan de verkoper zonder grote verbouwingen of voorbeeldfilms op een apart scherm de PuraVida wastafelmengkraan virtueel plaatsen en de klant deze simulatie per e-mail of als afdruk aanbieden. Is de klant positief verrast hoe goed de combinatie van wit/ chroom in zijn badkamer past, dan vindt hij in de applicatie meer interessante informatie zoals bijpassende douches uit de PuraVida serie. Ook is er de mogelijkheid direct door te linken naar de PuraVia Online-Special die Hansgrohe met veel interactieve extra’s en downloadmogelijkheden op www.hansgrohe.nl/puravida presenteert.

Geen opmerkingen: