maandag 2 mei 2011

Sleutelbord Clote


Ben je vaak je sleutelbos kwijt? Krijg je vaak de vraag of je een sleutelbos hebt zien liggen? Heel vaak wordt een sleutelbos achteloos ergens neer gelegd, en dus daarna geen idee hebt waar je hem gelegd hebt.

Sleutelbord Clote is dé oplossing tegen het continu kwijtraken van sleutels! Aan het bord kunnen door middel van klittenband sleutelbossen gehangen worden. Bij het bord worden vijf sleutelhangers geleverd die geschikt zijn voor klittenband. Zo kan iedereen in het huishouden zijn of haar sleutelbos aan het bord hangen. Wanneer alle bossen op één plek bewaard worden is de kans op verlies ook kleiner. Een leuke maar vooral praktische oplossing voor in huis.

Designers: Adam & Harborth

Dominik Harborth werd geboren in 1968 in Freiburg / Breisgau. Van 1990 tot 1996 studeerde hij Industrial Design bij the School of Fine Art in Hamburg.

Jörg Adam werd geboren te Düsseldorf in 1968. Van 1990 tot 1996 studeerde hij Industrial Design bij the School of Fine Art in Hamburg en later bij de Academy of Arts and Design in Berlijn.

In 1998 richtte Jörg Adam en Dominik Harborth het designbureau Adam und Harborth in Berlijn op. Samen zetten zij zich in voor productdesign en grafisch ontwerp en de ontwikkeling van tentoonstellingen. Tegenwoordig maakt het tweetal talrijke designs voor het merk Konstantin Slawinski.

Awards
Adam und Harborth werden geëerd met talrijke onderscheidingen, onder andere: de Mart Stam-Award, een bijzondere erkenning in de 'Junior Lucky Strike Designer Award' en de 'nachlux - Wettbewerb für Innovatives Lichtdesign'.

Meer informatie: NonPlusUltra

Geen opmerkingen: