vrijdag 26 augustus 2011

Nieuwe tassenlijn Najaar 2011 van Daff


MENHAN lanceert op 4, 5 en 6 september op de Najaarsbeurs van de Trademarkt te Utrecht de nieuwe Daff tassenlijn. Deze tassenlijn zal vanaf september in de winkel te koop zijn.

De tassen zijn ontworpen door Carin Benter en gemaakt van 100% Merino wol vilt en Neopreen. Voor deze lijn gebruikt Daff dezelfde Neopreen waar Prada momenteel haar populaire tassenlijn van maakt. Dit geeft een mooie design look en feel. De lijn bestaat uit 4 modellen, elk in verkrijgbaar in 13 kleuren. Een shopper, een clutch, een notebooktas en een schoudertas. Een tassenlijn die ook leuk in je interieur past.

Een shopper mag in die lijn natuurlijk niet ontbreken.

Met deze Shopper kun je in de stad voor de dag komen. Daff presenteert met deze 'NeoSac', een luxe shopper, gemaakt van Merino wol vilt, gecombineerd met dun elastisch neopreen. Het neopreen is zwart met vilt in 13 kleuren. De verkoopadviesprijs is 115 euro inclusief BTW, leverbaar vanaf september.

De clutch 'NeoClutch' is net als de shopper gemaakt van dun zwart elastisch Neopreen van Prada kwaliteit in combinatie met 100% Merino wol vilt in 13 kleuren. Deze moderne tas zal geen enkele dame misstaan en door de variatie in kleuren past hij bij elke outfit. De verkoopadviesprijs is 89 euro inclusief BTW, leverbaar vanaf september.

De 'NeoCollege' is een slanke tas van wederom vilt in 13 kleuren en zwart neopreen. Je kunt er voor je werk wat papieren in doen, maar er past ook een laptop in. Een chique laptoptas. De verkoopadviesprijs is 115 euro inclusief BTW, leverbaar vanaf september.

De 'Neo City Tour' schoudertas is ook weer gemaakt van vilt en neopreen. Hij heeft een aantal vakken en kan dagelijks gebruikt worden. Erg handig voor stedentrips of dagjes uit. De verkoopadviesprijs is 89 euro inclusief BTW, leverbaar vanaf september.

De totale tassenlijn van Daff komt hiermee op 24 tassen. Varierend van grote tassen, tot heel kleine tasjes.

Geen opmerkingen: