woensdag 31 augustus 2011

Persoonlijke tekst op canvas

Scan deze code in met je smartphone! Verras je bezoek met een persoonlijke boodschap aan de muur. Iedereen is nieuwsgierig om te lezen wat er in de code staat.

Kunstdeco.nl introduceert als eerste in Nederland de QR code als wanddecoratie op canvas doek; Een verborgen boodschap via je smartphone.
Met een smartphone kan iedereen de code vanaf het canvas doek scannen en lezen welke verborgen tekst of boodschap er staat.

De QR code (quick response) zie je regelmatig in kranten, advertenties,visitekaartjes om extra informatie op te vragen of producten snel te bestellen, maar nog nauwelijks als decoratie in huis. Hier brengt online galerie Kunstdeco.nl verandering in. “Door het doek als canvas doek aan de muur heb je een moderne wanddecoratie en tegelijkertijd toon je je bezoekers een boodschap” aldus de eigenaar van Kunstdeco.nl. “Iedereen is nieuwsgierig om te zien wat er staat”.

De code kan iedere gewenste tekst bevatten of in elke achtergrondkleur worden uitgevoerd als wanddecoratie op canvas.
Een smartphone is het enige dat nodig is om de boodschap te lezen. In dit bericht is tevens een QR code bijgevoegd. Probeer het uit met je smartphone door met je barcode scanner of camera de code in beeld te krijgen. Vervolgens zie je de tekst in beeld verschijnen.

Meer informatie op de kunstdeco.nl website

Geen opmerkingen: