maandag 17 oktober 2011

Sierkussens van Ferm Living



Het is herfst, de bladeren aan de bomen worden bruin en rood en vallen naar beneden, Herfst betekent ook lekker vroeg donker, gordijnen dicht, verlichting en kaarsjes aan, open haard branden en dan lekker wegzakken in de kussens op de bank.

Met kussens op de bank en wat bijpassende accessoires heb je in een mum van tijd een compleet ander interieur. Ferm living heeft een breed en uniek assortiment aan sierkussens.

Ferm Living is een Scandinavisch bedrijf en wel uit Denemarken. De oprichtster Trine Andersen begon in 2005 een grafisch ontwerpbureau. Toen ze voor haar eigen huis op zoek was naar geschikt behang, kwam ze erachter dat het lastig was om de juiste te vinden. Zo besloot ze haar grafisch ontwerpbureau om te toveren tot een bedrijf dat niet alleen lifestyle producten verkoopt, maar ook zelf producten ontwerpt en produceert.

Het typische Scandinavisch design, dat tegenwoordig populair is, is ook duidelijk terug te vinden in de producten van Ferm Living. Het zijn ontwerpen zonder al te veel poespas. Dat in combinatie met natuurlijke kleuren en blauw- en geeltinten.

Een duidelijk kenmerk van Ferm Living is dat ze de grafische vormgeving niet helemaal hebben losgelaten. Het grote assortiment behang dat Ferm Living heeft is daar een goed voorbeeld van. Ze hebben behang met veel verschillende prints, voor ieder wat wils dus. Naast het behang zijn ook de sierkussens en kandelaren niet uit de collectie weg te denken.

Ferm Living staat tevens bekend om de collectie die ze hebben voor kinderkamers. Een populair product daarvan is het behang Dotty. Stiekem ook heel leuk voor onze eigen kamer...

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dit betekent dat ze alle producten en kleuropties kunnen leveren. Ben je op zoek naar een product en staat deze niet op de website? Neem dan contact op met de klantenservice van Flinders.

Geen opmerkingen: