vrijdag 4 november 2011

Koekoeksklok in nieuw jasje


Dit is wandklok Arcoiris. Een koekoeksklok in een nieuw jasje. Zijn naam betekent regenboog in het Portugees. De strepen in alle kleuren in het ontwerp laten dit op een vrolijke manier zien.
De zwart/wit variant is dan wel minder kleurrijk, maar in een rustig interieur staat dat beter. Ook het vogeltje zelf is met zijn tijd meegegaan. De witte koekoek past mooi in het hedendaagse interieur.
De Arcoiris Cuckoo van Diamantini & Domeniconi is ontworpen door Raffaele Darra.

Voor meer informatie: Flinders

Voor het ontstaan van designlabel Diamantini & Domeniconi moeten we onze klok heel wat uurtjes terugdraaien. Het merk werd in 1965 opgericht en specialiseerde zich in eerste instantie in het ontwerpen en produceren van klassieke klokken. Al snel veroverde het klokkenmerk de Italiaanse markt en breidde zich uit naar onder andere Japan en Amerika. In 2003 besloot het bedrijf een nieuwe weg in te slaan: die van de design klokken.

De samenwerking met jonge internationale ontwerpers en reeds gevestigde namen in de designwereld levert een collectie eigentijdse en bijzondere klokken op. Van wandklokken tot tafelklokken.

Geen opmerkingen: