woensdag 28 december 2011

Gespot! De P.A. Bar Stool en Table

De P.A. Bar Stool en Table zijn onderdeel van de Park Avenue collectie van Søren Rose. Inspiratie voor deze hele collectie komt voort uit het interieurontwerp voor een penthouse aan Park Avenue South door Søren Rose Studio.
Model
558 P.A. Bar Stool
Producent
De La Espada
Designer
Soren Rose Studio
Specificaties
Verkrijgbaar in Amerikaans wit eikenhout bewerkt met een Deense olie en geschilderd stalen componenten. Voor de bekleding kan er gekozen worden uit verschillende soorten en kleuren stoffen.
Afmetingen
b.41.5cm x d.36.5cm x h.85cm

Søren Rose

De in Kopenhagen gevestigde Søren Rose Studio is gespecialiseerd in het ontwerpen van producten, limited edition creaties en interieur design projecten. Hun inspiratie wordt gevoed door een diepe liefde voor meubilair en de uitdaging van het uitvinden van iets nieuws. In de interieur projecten, zowel voor commerciële als residentiële ruimtes, herdefiniëren ze functie, dagen ze conventie uit en vinden ze traditie opnieuw uit. Søren Rose, hoofd van de studio, is een Deense kunstenaar, ontwerper en ondernemer met een sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit, vakmanschap en een internationale visie op de zaken die ons zullen overleven. Dat, samen met een gezonde dosis humor en een tongue-in-cheek benadering van het leven in het algemeen,is het DNA van Søren Rose Studio.

De La Espada

De La Espada is een vooraanstaand ontwerp en productie huis op het gebied van massief houten meubels, opgericht door Luis De Oliveira en Fatima De La Espada in 1993. Respectievelijk afkomstig uit Porto en Madrid en opgeleid in Londen, hebben de oprichters de eerste De La Espada winkel geopend in Londen in 1996, toen er nog betrekkelijk weinig eigentijdse meubels in de stad te vinden waren.
De fabriek van De La Espada in Portugal is gespecialiseerd in handwerk en traditionele productie methodes om moderne meubels met een tijdloze uitstraling en de warmte van massief hout te creëren.
De fabriek produceert naast het eigen De La Espada label ook voor andere labels. In de meeste gevallen gaat het om een samenwerkingsverband met toonaangevende ontwerpers, die vorm geven aan hun eigen product lijn.

Model
559 P.A. Bar Table
Specificaties
Verkrijgbaar in eikenhout bewerkt met een transparante olie of olie met een zwarte tint.
Afmetingen
b.73cm x h.111cm

Kijk op www.suite-wood.com voor de volledige collectie en de laatste nieuwtjes.

Geen opmerkingen: