donderdag 12 januari 2012

Unieke collectie raamdecoratie


Met veel passie heeft bécé raamdecoratie, in samenwerking met Rivièra Maison gewerkt aan een compleet nieuwe collectie raamdecoratie. De stijlvolle stoffen in mooie, pure tinten en de sfeervolle details zorgen voor een totaal nieuwe beleving in raamdecoratie!

Unieke collectie
De Rivièra Maison raamdecoratie collectie bestaat uit rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen en houten horizontale jaloezieën. Alle modellen, stoffen en kleuren zijn speciaal met en voor Rivièra Maison geselecteerd en ontwikkeld. De producten worden op maat gemaakt en maken ieder raam bijzonder. Elk Rivièra Maison product heeft een persoonlijk tintje, zoals een decoratief zakje, prachtige houten knopen of een jute band. De collectie biedt lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, maar ook karakteristieke houten jaloezieën in verschillende unieke modellen. De modellen hebben allemaal een bijzondere naam gekregen. Van 1st Avenue tot 7th Avenue, van Kingsbridge tot Brooklyn Bridge. Een collectie die nieuwsgierigheid wekt en zeker een bezoekje waard is aan een woninginrichter bij je in de buurt.

Verkooppunten
De collectie raamdecoratie van Rivièra Maison is verkrijgbaar bij geselecteerde Rivièra Maison winkels en bij een groot aantal woninginrichters!
Op www.bece.nl vind je de verkooppunten bij je in de buurt.

Geen opmerkingen: