donderdag 5 april 2012

Woonboek "Jouw woonstijl"


Yes, mijn boek is gepubliceerd!

Na veel uren van zwoegen achter mijn laptop, de nodige onderbrekingen en wat 'geniale ingevingen' is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via mijnbestseller.nl en daar is het onder andere ook te koop. Op de Voorjaarsbeurs Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten te Utrecht heb ik mijn boek gepresenteerd, leuke reacties ontvangen, en gelijk een groot aantal verkocht.


Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:

'Wonen is het gevoel van thuis zijn, je behaaglijk en veilig voelen, helemaal jezelf kunnen zijn. Je onderscheiden met je eigen inrichting en kleuren ten opzichte van anderen en je zult je prettiger voelen in je eigen huis. Niet alleen het comfort van meubels bepalen je woongenot, maar ook het gebruik van de juiste kleuren.

Laat je geen woonstijl aanpraten, want de enige echte trend is je eigen woonstijl die je past als een op maat gemaakte jas.

Ben je net verhuisd, of heb je net je woning verbouwd ? Wil je wat anders doen met je inrichting? Wil je weten welke kleuren bij je passen? Welke vloer ga je kiezen? Welke raamdecoratie is er mogelijk? Wil je meer weten over verlichting? Wil je van je huis een sfeervol geheel maken? Geen idee hoe je dit moet aanpakken? Zoek je een oplossing voor een bepaald interieurprobleem?

Dit boek is dan speciaal voor jou geschreven!


Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop op http://www.mijnbestseller.nl/magento/wonen/jouw-woonstijl.html voor € 23,56.
Ik stel het op prijs als je dit bericht naar vrienden en bekenden wilt twitteren of doormailen.

Met vriendelijke groet,
Wilma Korrel

1 opmerking:

steigerhout meubelen zei

je hebt helemaal gelijk. Je eigen stijl is het beste keuze! Want jij gaat er natuurlijk mee leven