maandag 27 september 2010

Sensueel minimalisme in de badkamer


De nieuwste trend is te kiezen voor een interieur dat aansluit bij je persoonlijke lifestyle, ook voor de badkamer. Voor de liefhebbers van architectuur en design heeft Grohe de digitale GROHE Ondus® ontwikkeld met een unieke minimalistische uitstraling. Op de beurs Architect@work heb ik deze prachtige GROHE Ondus® lijn mogen bewonderen, en was helemaal onder de indruk van dit prachtige design.

De GROHE Ondus® serie belooft nieuwe ervaringen en een perfecte waterbeleving. Met de afstandsbediening is het mogelijk om met één lichte druk op de knop de sensatie van een waterval te ervaren, maar behoort een plotselinge regenbui ook tot de mogelijkheden. Bovendien is het mogelijk om per gebruiker een persoonlijke instelling te realiseren als het gaat om de temperatuur van het water en de sterkte van de stralen. De persoonlijke voorkeuren kunnen opgeslagen worden en zijn op elk moment oproepbaar. Deze digitale en gebruiksvriendelijke dimensie is uniek in de badkamer. Het is geen ‘science fiction’, maar ‘state of the art’ ten aanzien van gebruiksvriendelijkheid zoals men gewend is van Grohe.


De duidelijke kleurkeuze maakt dat de GROHE Ondus® in elke badkamerstijl past. Naast de chroomvariant, vormen de kleurvarianten zwart en wit de basis voor een indrukwekkende en ongebruikelijke verschijning.

Met haar zorgvuldige details en uitgesproken kleuren is de GROHE Ondus® serie een spectaculaire innovatie die de huidige badkamer naar een hoger niveau tilt.
Designer van Grohe, Paul Flowers geeft aan: “De GROHE Ondus® stimuleert zintuigen. Het inspireert het tastzintuig en nodigt de gebruiker uit om het aan te raken waarna het technisch gezien een aangenaam comfort biedt. In onze ontwerpen zijn we altijd op zoek naar een relatie tussen onze producten en hun gebruikers. In de loop van de tijd wordt je verliefd op de producten en, net als bij elke liefde, moeten ze je continu verrassen.”

De GROHE Ondus® lijn heeft inmiddels diverse internationale toonaangevende design awards gekregen.

Geen opmerkingen: