donderdag 16 december 2010

Op een "Poef" rood met witte stippen zat.....


Breien is weer helemaal hot! Zowel in de mode als in het interieur zie je diverse gebreide accessoires. Menigeen heeft dan ook de breipennen weer te voorschijn gehaald, en met de patronen die overal weer te vinden zijn, aan het breien gegaan.
Naast de brei liefhebbers zijn er ook altijd haak liefhebbers geweest.
Haken is een handwerktechniek die je nog sneller en gemakkelijker kunt leren, en straks weer net zo populair als het breien gaat worden.

Deze stevige Poef van Anne-Claire Petit is gehaakt in de vorm van een paddestoel. De poot van de paddestoel is verzwaard. Het zitvlak is lekker zacht en comfortabel.
Afmetingen: H 40 cm
Materiaal: gehaakt polypropylene en kruissteek
Kleur: rood met witte stippen

Anne-Claire Petit

Anne-Claire Petit studeerde industrial design in Eindhoven en begon haar carriere als designer voor Esprit. Na vier succesvolle jaren bij het internationale merk was het tijd om haar inspiratie en creativiteit op een hoger niveau te brengen. Ze begon haar eigen label onder de naam Anne-Claire Petit accessories. Elk product van Anne-Claire Petit is handgemaakt volgens traditionele handwerk technieken, met gebruik van herkenbare patronen en natuurlijke materialen. En dat maakt elk product uniek. De accessoires hebben echter ook allemaal iets gemeen. Ze wekken stuk voor stuk positieve en vrolijke reacties op. En dat is precies waar dit merk zich in onderscheidt. Een groot deel van het crochet wordt gemaakt in Azie. Dankzij het werk dat ze voor Anne-Claire Petit doen zijn ze in staat om vrijwel het gehele jaar geld te verdienen. Daar profiteert hun hele gemeenschap van. De vrouwen werken vanuit huis waar ze de nieuwe collecties samen met hun buren maken. Dat geeft ze goed gevoel van veiligheid en samenwerken, en dat vind je terug in alle producten van Anne-Claire Petit.

Geen opmerkingen: