vrijdag 18 februari 2011

Verkoopstyling pakket bij Kunstdeco


Iedere woning heeft zijn eigen karakteristieken, opvallende en mooie punten, maar ook zijn minder fraaie punten. Door het benadrukken van al het goede wat een huis in zich heeft maak je kijkers enthousiast en geïnteresseerd. Een op de juiste manier gepresenteerde woning zal opvallen tussen de andere te koop staande woningen en zal eerder verkocht worden.

De inrichting / aankleding heeft veel impact op de uitstraling van je huis.
In een kleine woning kan het helpen om juist voor een andere meubelopstelling dan de gebruikelijke te kiezen, waardoor het voor het oog lijkt dat de kamer groter is. Soms is het noodzakelijk om kleine meubelstukken of schilderijtjes weg te halen om voor een rustiger woonbeeld te zorgen. Wat overblijft zijn de grote meubelstukken als zitbank en eethoek gecombineerd met een enkel groot schilderij / doek.

Woningzoekenden onthouden een woning beter als er aantrekkelijke wanddecoratie is geplaatst. Daarnaast is het aangetoond dat een investering van € 500 in styling een waarde vermeerdering van totwel € 5000 kan opleveren.


Bij Kunstdeco is het nu mogelijk om een verkoopstyling pakket te kopen.
De voordelen op een rij:
- de 3 afgebeelde doeken in een formaat van 80*60 cm tegen een gunstige prijs.
- de mogelijke stijging van de verkoopprijs compenseert deze aanschaf.
- de doeken zijn je eigendom, of deze door Kunstdeco.nl terug laten kopen.
Indien je de doeken tijdelijk wilt gebruiken kun je ze na gebruik terugsturen naar Kunstdeco.nl. Er wordt dan naar de staat van de doeken gekeken, de waarde bepaald en aan je terug betaald.

Natuurlijk is dit pakket ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals een feest, vergadering, tijdelijke woning etc.
De doeken worden geleverd inclusief ophanghaakjes.

Voor meer informatie: Kunstdeco.nl

Geen opmerkingen: