zaterdag 18 oktober 2008

Romantiek met Moonlight !



Breng uw tuin, tuinkamer, terras, balkon, vijver in de avonduren tot leven!

Binnenshuis is verlichting onmisbaar, en natuurlijk geeft buitenverlichting, naast de praktische doeleinden, ook extra sfeer aan tuin, terras, balkon, vijver en tuinkamer.

Een lichtplan is ook buiten van toepassing, want ook hier onderscheiden we functionele, accent en sfeer verlichting.
Met een lichtplan brengt u het benodigde licht op de juiste plaatsen.

Functionele verlichting verlicht namelijk de looproutes en de toegangsdeuren. Verder zorgt een goed verlichte tuin voor een gevoel van veiligheid en controle.

Accentverlichting verlicht de mooiste punten van uw tuin, want zij verdienen die aandacht. Denk hierbij aan een waterpartij, beeld, boom of struik die u in het spotlicht plaatst.

Sfeerverlichting is een subtiele verlichting die uw tuin nog nodig heeft om de juist sfeer te creƫren. Het is bijvoorbeeld sfeervol om langs de schutting of een muur nog enige verlichting te plaatsen.

Voor binnenshuis een goed verlichtingsplan laten ontwerpen is zeker geen overbodige luxe. Goede verlichting op de juiste plaats maakt of breekt uw interieur af.

Hoe kan ik mijn slaapkamer sfeervol verlichten? Een vaak terugkomende vraag. Wat is er mooier dan een romantisch maanlicht in je slaapkamer? Dat is maanlicht met kleurfilter in de kleur lichtblauw.
Lichtblauw in de slaapkamer is een goede keuze; de kleur werkt rustgevend en ontspannend. Hier zijn de hanglampen voor de basisverlichting wanneer u de slaapkamer betreed. De sfeervolle wandlampjes zorgen voor de romantiek, het romantische licht in de slaapkamer.

1 opmerking:

poojamarscodaers zei

This post is very interesting and it also helpful for us. liking stuff like this blog as well as this has now given me Some inspiration To succeed, ever so Appreciate it.
http://www.inuwtuin.nl/blokhutten