maandag 10 november 2008

Floating gadget!


Vandaag kwam ik op de site van mega gadgets een leuke gadget tegen voor in huis of op kantoor. Zoek je nog een bijzonder kado voor een speciaal iemand ? Wil je diegene met de Feestdagen of met zijn of haar verjaardag iets ongelooflijks geven ? Dan heb ik hier echt iets unieks gevonden.

Deze luxe standaard heeft twee ingebouwde zware magneten die het voorwerp in het midden (ook voorzien van een magneet) op de plek houden, waardoor het voorwerp dus eigenlijk los in de ruimte zweeft. Het lijkt ongelooflijk en dat is het eigenlijk ook. Mensen weten niet wat ze zien, als je deze in je woonkamer hebt staan.
De standaard is ongeveer 30 cm hoog. Hij wordt standaard geleverd met een wereldbol, maar je kunt er apart een fotolijstje, een vliegtuig, een Led Light, een spaceshuttle of een Mini Cooper bij bestellen. Zelf vind ik de Mini Cooper erg leuk!


Al deze accessoires zijn los verkrijgbaar en zijn allen voorzien van een magneet, zodat ze "blijven hangen". Lampen in de kop en voet van de standaard verlichten deze voorwerpen. Deze lampen kunnen aan of uitgezet worden om het gewenste effect te verkrijgen.

Op het filmpje van deze Floating Ideas Mega gadgets zie je hoe de wereldbol zweeft en rondbeweegt.

Geen opmerkingen: