dinsdag 11 november 2008

Kinder - slaap - kamer !


Voor alle (aanstaande) Papa's en Mama's, en (aanstaande) Opa's en Oma's, maar natuurlijk ook voor Sinterklaas en de Kerstman.

In deze webwinkel kunt u van alles vinden voor in de kinderslaapkamer, dekbedovertrekken, kussenhoesjes, knuffels, lampenkapjes, spreien, kinderkamer- accessoires, etc. “Cotton for Kids” is de naam die de handgemaakte en zelf ontworpen producten dragen. Voor zowel jongens als meisjes zijn er leuke creaties in deze webwinkel te vinden.
Naast het eigen label zijn er ook artikelen verkrijgbaar van het merk Colorique, Taftan, Impot, TAJ en Hiccups, Room Seven en Opsetims.
Ook bieden zij de mogelijkheid om bijvoorbeeld bijpassende gordijnen te laten maken of een andere maat voor uw dekbedovertrek, lakentjes etc., kortom veel is mogelijk. Misschien wilt u wel een sprei laten quilten in de door u samengestelde kleuren, vraag het gerust.
Wilt u liever de produkten van De Kinderslaapkamer zien, en het materiaal even kunnen voelen? Dat kan bij LOODS 5.

Voor (aanstaande) Opa's en Oma's is er ook nog een leuk voordeel van 25 euro te behalen! Kijk even op de site van OpiOmi voor de voorwaarden.

Geen opmerkingen: