vrijdag 20 augustus 2010

De Woonbeurs Amsterdam 2010!


Hét vernieuwende woonevenement van Nederland. Ontdek de nieuwste trends, eigentijdse collecties en doe inspiratie op bij ruim 300 woonprofessionals. Bezoek de levensgrote huizen en terrassen van de woon- en buitenbladen en ontvang persoonlijk advies.

Ook in 2010 ben je van harte uitgenodigd voor een bezoekje aan de Woonbeurs Amsterdam, welke plaats vindt van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober in de Amsterdam RAI. Mis het niet!
Zoals elk jaar verzorgen zij een inspirerend programma. Bekijk de verschillende programma onderdelen en voeg ze meteen toe aan je eigen programma. Print het uit en neem het mee naar de beurs.


Voor het Woontheater op de beursvloer wordt momenteel een programma samengesteld met inspirerende lezingen en presentaties. Media augustus is het programma compleet en kun je het op de website vinden. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan houden zij je op de hoogte.

Advies nodig? Al enkele jaren is het Adviesplein een drukbezochte plek op de Woonbeurs Amsterdam. Wil je ook kleuradvies, stijladvies of inrichtingsadvies ontvangen? Hou de website in de gaten. Medio augustus kun je hier een plekje reserveren.

Meer informatie: www.woonbeurs.nl

Geen opmerkingen: