dinsdag 19 oktober 2010

‘DOODLE’ multifunctioneel dekbedovertrek


De trend van nu is het 'Personaliseren van je interieur'.
Kinderen willen ook hun slaapkamer inrichten naar eigen idee, kleur en smaak, en zich onderscheiden met persoonlijke details. Het is wel zo dat hun stijl vandaag helemaal favoriet is, en morgen kan het ineens weer iets totaal anders zijn. Het is fantastisch dat kinderen zo creatief en flexibel zijn, maar als ouder kan je dit proces niet altijd volgen en bekostigen.


Een dekbedovertrek is een blikvanger in menig slaapkamer, en is vaak het eerste wat kinderen niet meer bij hun beleving vinden passen.
Doodle is het dekbedovertrek waarop je kind kan tekenen en schrijven, was het, en ze beginnen gewoon opnieuw!

Ontworpen als een groot vel papier, compleet met lijnen, gaatjes en een rode kantlijn aan beide kanten. Het overtrek is inclusief een set van 8 uitwasbare stiften.
Help je kind met het alfabet of moeilijke sommen, teken een meesterwerk, illustreer een sprookje, verzin een verhaal, wens iets moois, maak een lijstje of laat een bericht achter.

En perfect cadeau voor Sinterklaas of Kerst voor kinderen en tieners, maar eigenlijk voor iedereen die slaapt onder een 1-persoons dekbed! De kwaliteit is fantastisch: 100% gekamde katoen .
Opkop 'Doodle' wordt exclusief verkocht via de webwinkel www.opkop.com

1 opmerking:

Dekbedovertrekken zei

Super leuk dekbedovertrek is dat. Heb er een besteld!