dinsdag 12 oktober 2010

Plan-It, Post-it, Paint-it...


Kinderen tekenen en schrijven graag op muren. Blanke, lege ruimte willen ze spontaan versieren en betekenis geven. Met Scribi wordt deze fantasie realiteit, niet alleen voor kinderen maar ook voor hun ouders.

Een belangrijk bericht dat je wil achterlaten voor het gezinsforum ? De boodschappen die je te binnen schieten ? Afspraken die je dreigt te vergeten of waarom niet, je ochtendhumeur eens luchten op de "klaag-muur" of "zand erover" en wissen maar.
Scribi geeft alle leden van het gezin, groot en klein, een extra mogelijkheid om met elkaar te communiceren daar waar het vandaag de dag soms allemaal een beetje te vlug moet gaan en teveel kleine zaken verloren gaan.

Met Scribi hoef je niet meer op zoek te gaan naar een papiertje, white- kurk- of krijtbord waar je het To Do lijstje van volgende week of niet te vergeten boodschappen op kunt schrijven.

Whiteboard Verf
Scribi is een revolutionaire en superieure kwaliteitsverf waarmee je nieuwe of bestaande wanden/deuren/kasten in korte tijd omtovert tot een beschrijfbaar whiteboard. Met een dry-erase stift kun je er je boodschappen op kwijt maar ook weer wissen.
Deuren, wanden, vloeren, beton hout, metaal, het gaat vrijwel allemaal. In het laatste geval heb je èn een magneetbord èn een whitebord in één klap. Scribi verf is verkrijgbaar in alle kleuren en een vernis zodat de kleurcombinatie van je omgeving wordt gerespecteerd !
Scribi wordt aangeleverd in een praktische – start onmiddellijk – doos. Laat de kinderen nu maar op de muur tekenen..

Waar Te Gebruiken ?
Keuken
Koelkast
Deuren
Kinderkamer
Bureau
Speelkamer
Tafels
Opbergruimte

Voor meer informatie: Scribi