woensdag 27 oktober 2010

Telescopische dampkap met chic lichtrokje


Vertigo, een van de zeven modellen van de up & down-luchterdampkap, met een golf van sfeerlicht. Vervaardigd uit roestvrij staal in een perfecte cilindervorm. Uitsnijdingen in de vorm van golven zorgen voor een gezellige sfeerverlichting.

Faber stelt als eerste op de Belgische markt voor: de up & down-luchterdampkap. De F-Light Generation combineert een telescopische dampkap met een sfeerlicht verhuld in een trendy lampenkap. Beschikbaar in maar liefst zeven modellen lanceert Faber hiermee de ideale living- of loftdampkap. Dankzij de unieke ‘up & down’-technologie met afstandsbediening kan de dampkap bij gebruik tot vlak boven de kookplaat gebracht worden, waarna zij opnieuw verdwijnt tot plafondhoogte in haar luchterrokje en voor sfeerverlichting zorgt.

Krachtige dampkap met chique luchter

Faber zorgt er met de F-Light Generation voor dat een noodzakelijk keukentoestel een stijlvol hebbeding wordt dat bovendien aangename sfeerverlichting biedt. De krachtige dampkap heeft nog een troef: dankzij de unieke ‘up & down’-technologie met afstandsbediening kan de inoxen dampkap tot vlak boven de kookplaat gebracht worden, waardoor geurtjes helemaal geen kans meer krijgen om te ontsnappen. Na gebruik verdwijnt de dampkap terug richting plafond en maakt zij met haar 40 cm het zicht naar de tuin of living helemaal vrij. Door haar telescopische functie past het gamma F-Light Generation ook perfect in een herenhuis of loft met hoge plafonds. De luchterdampkap is uitgerust met zes halogeenspotjes die dienen als sfeerverlichting en vier halogeenspotjes die het kookvlak extra verlichten.

Een dampkap boven je eettafel?

Een dampkap wordt onlosmakelijk verbonden aan de keuken. Wat met liefhebbers van raclette, gourmet of fondue en de dampen en geuren die ermee gepaard gaan? Door haar verfijnde luchterlook en uitschuifbare afzuigsysteem kan de F-Light Generation ongetwijfeld ook een plaatsje boven de eettafel veroveren.

Minder geluid en meer kracht

Alle F-Light Generation-luchterdampkappen beschikken over een diffuser die een maximale efficiĆ«ntie van de dampkap garandeert gedurende langere en aanhoudende periodes. Het vermindert het geluidsniveau met 4 dB(A), wat een verlaging van het geluidsniveau betekent met bijna de helft. Daarnaast hebben zij ook een optie ‘intensive speed extractor’, die ervoor zorgt dat geurtjes in een korte tijdsduur verdwijnen. Na tien minuten schakelt deze functie zich automatisch uit.


De Faber F-Light type Vanilla werd voor het eerst voorgesteld op Interieur 2010 in Kortrijk en wordt exclusief verdeeld via New Rovatec.

Meer informatie en modellen: Faber

Geen opmerkingen: