maandag 24 januari 2011

HÜPPE wint Interieur Innovatie Prijs 2011 met "Studio Paris"


HÜPPE, fabrikant van douchewanden, badwanden en douchebakken, heeft met de serie ‘Studio Paris’ douchewanden de prestieuze Duitse “Interior Innovation Award 2011” gewonnen.
Individuele ideeën vormgeven kan nu bijna onbegrensd met de douchewand serie Studio Paris van HÜPPE. Voor de kleurrijke beslagcollectie en de primeur, 9 unieke chroomdecors, heeft HÜPPE het internationale ontwerpbureau Phoenix Design in de arm genomen.

Phoenix Design: “Parijs vormt voor ons de belichaming van de moderne tijd, geen stad ter wereld prikkelt de zinnen en wekt op vele niveaus begerigheden. Op basis van de zacht vloeiende lijnen van een druppel is door ons een exclusieve en elegante beslagcollectie ontworpen. Dankzij de vele kleuren, de diverse metallieke oppervlakken en unieke kleur/materiaalcombinaties, zijn individuele en kleurrijke beslagoplossingen te creëren. Daarnaast hebben wij de wereldprimeur vormgegeven: negen unieke motieven chroomdecors voor in het glas. Dit geeft een exclusief en speels karakter en zorgt voor leuke spiegelende effecten.”

Het assortiment van HÜPPE Studio Paris is onbegrensd. Voor iedere ruimte is er wel een mooie oplossing. Of het nu gaat om gedeeltelijk met omlijsting of profielvrij, sokkel of schuine kanten, alles is mogelijk. Ook maatoplossingen zijn mogelijk zonder compromissen op het gebied van het design.

Naast de innovatieve chroomdecors kunnen bijzondere sferen worden gecreëerd met de nieuwe zandstraaldecors en keuze uit gekleurd glas (optiwhite, brons, groen of grijs) of structuurglas. Op aanvraag zijn bovendien individuele motieven, zoals logo’s, familiewapens en teksten mogelijk. Deze zijn zowel positief als negatief (ruit gezandstraald, motief helder) aan te maken.

HÜPPE Studio Paris overtreft: bijna alles is mogelijk!

1 opmerking:

blogger zei

Tof artikel wat precies bij mij in de smaak valt! Onlangs vond ik deze geweldige website http://www.zijtveldsanitair.nl waar ik allerlei artikelen gemakkelijk online kon bestellen”