maandag 3 januari 2011

Uniek licht in zakje !


Het is leuk om te spelen met schaduw en verlichte plekken, met indirect (sfeer) licht en met direct (accent) licht voeg je decoratieve accenten toe aan je interieur. Gebruik ook bewegend licht in het interieur, bijvoorbeeld kaarsen of waxinelichtjes, en een openhaard of wandhaard die brandt op gel of bio-ethanol voor het speelse effect.

In de slaapkamer zie je vaak één lamp aan het plafond die de gehele kamer moet verlichten en twee tafellampen op de nachtkasjes. Echt sfeervol en spannend is dit niet. Denk ook eens aan een lichtslang onder het bed of achter het hoofdbord van het bed te bevestigen, kleine spotjes te richten op de gordijnen of op de muur.

Hein’s home staat voor een fijne collectie interieuraccessoires zoals kussens, poefs, plaids en klein-meubelen die je huis een warm thuisgevoel geven.
Het bijzondere aan deze producten is dat ze handgemaakt en dus uniek zijn. Hierdoor wisselt de samenstelling van de collectie regelmatig. De accessoires zijn van natuurlijke materialen zoals wol, linnen, leer en microvezel (een superzachte houtvezel) gemaakt. Hierdoor zijn de kleuren intens en voelen de spullen behaaglijk aan.

Boven:
Zaklamp van vervilt lamswol en yakhaar, handgemaakt in Mongolië, met binnenin een glazen bol. Afmeting: Ø30cm, hoogte 50cm. Levertijd 4-8 weken. 165.00 EURO


Zakje voor een glaasje met waxine lichtje, van vervilt lamswol en yakhaar, handgemaakt in Mongolië. Prijs is exclusief glaasje en waxine lichtje. Afmeting: Ø 12cm, hoogte 15cm. Levertijd 4-8 weken. 19.95 EURO

Voor informatie: www.heinshome.nl

Geen opmerkingen: