woensdag 16 februari 2011

'Diesellook' solid as a Rock!


Flinders is een (web)winkel waar je prachtige designproducten ontdekt die passen bij jouw interieur. Ze hebben betaalbaar design: van accessoires en verlichting tot en met tafels en stoelen.

Gespot bij Flinders
De hang- en stalamp Rock is stoer, contrasterend en speels. Gebaseerd op opengespleten vulkanisch gesteente hangt en staat deze ruwe diamant fantastisch in ieder interieur. Zijn vormgeving met harde hoeken in een ronde vorm, geeft een speelse lichtinval en zorgt voor een verrassend effect.
De Rock van Diesel is ontworpen door Foscarini.


Diesel
Iedereen kent Diesel van de bekende spijkerbroeken. Dat het Italiaanse merk sinds kort ook een meubel- en lampenlijn heeft, is bij minder mensen bekend.

Voor de Diesel Home Collectie, Succesful Living from Diesel, ging het merk de samenwerking aan met designlabels Foscarini en Moroso. Foscarini heeft een collectie lampen gemaakt en Moroso ontwierp de meubels. Het resultaat is een collectie met twee verschillende stijlen; Camp en Rock.

In de collectie vind je de echte 'Diesellook' terug. Verwacht geen banken van denim, maar stoere producten gemaakt van mooie materialen. De Camp-collectie bestaat uit veel producten van geverfd hout die een vintagegevoel oproepen. De Rock-collectie verwijst naar de ruige muziekstijl, maar dan wel met een grote knipoog.

Geen opmerkingen: