vrijdag 1 april 2011

Designbeurs "Meesterlijk" naar Amsterdam RAI


Meesterlijk, de beurs voor design, ambacht en toegepaste kunst, en de Woonbeurs Amsterdam, de grootste consumentenbeurs op woongebied in Nederland, gaan hun krachten bundelen.

Van 24 september tot en met 2 oktober 2011 vinden beide evenementen tegelijk op één plek plaats. Minimaal verwacht aantal bezoekers: 80.000! Hiermee ruilt Meesterlijk na twee jaar Eindhoven als locatie in voor de Amsterdamse RAI.

Nicole, eigenaar van Uniquole en curator en art director van Meesterlijk verheugt zich op de gelijktijdige presentatie in de Amsterdam RAI. “Met de verhuizing naar Amsterdam maken wij een grote stap voorwaarts. De samenwerking biedt ons de kans design, ambacht en toegepaste kunst bij een bredere doelgroep onder de aandacht te brengen.”

"Beide beurzen vullen elkaar goed aan, zij het ieder met een eigen focus", aldus Ingrid van Schooten, manager van de Woonbeurs Amsterdam.

Amsterdam staat van 24 september tot en met 2 oktober 2011 helemaal in het teken van design, want ook Inside Design (initiatief van Elle Wonen) vindt die week in de hoofdstad plaats.

Geen opmerkingen: