dinsdag 13 december 2011

Afzuigkap schuift in het werkblad


Met de nieuwe afzuigkap Downdraft verrast KitchenAid weer alle keuken- en designliefhebbers. Het model is dan ook een exclusief staaltje techniek: erg efficiënt in werking en erg discreet in opgeborgen stand. Zo kan de afzuigkap, die achter de kookplaat wordt geïnstalleerd, volledig in het werkblad schuiven. Voor een nieuw gevoel van ruimte in de keuken.

Met een simpele druk op de knop, automatisch in positie als je hem nodig hebt. Is hij niet in gebruik, dan houdt hij zich schuil in het werkblad. Je kan de motor op drie snelheden instellen met een tiptoetsbediening met blauwe led, en een speciaal programma voor intensief gebruik.

Vingerafdrukken krijgen geen kans dankzij het EasyClean roestvrij staal. En de metalen vetfilters kan je in een oogwenk verwijderen en schoonmaken, met de hand of in de afwasautomaat.
Je kan kiezen tussen klassieke afvoerwerking of recirculatie waarbij koolstoffilters een luchtafvoer naar buiten overbodig maken.

Bron: Kitchenaid

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wij zijn heel benieuwd van welk merk deze afzuigkap te koop is en wat de prijs wordt


hij spreekt ons erg aan( wij zijn een huis aan het bouwen momenteel maar moeten de keuken nog uitzoeken)

Wilma Korrel zei

Voor meer informatie klik je op deze link http://www.welke.nl/artikelen/Nieuws/Discrete-afzuigkap-Downdraft-van-KitchenAid
Groet,
Wilma