dinsdag 16 februari 2010

Badkamer: metamorfose in 1 dag


Je wilt een nieuwe badkamer, maar de verbouwing houd je tegen. Breekwerk, stof, puin, bouwafval, badkamer onbruikbaar, stress en andere ongemakken. Wat zou het heerlijk zijn als je s’ morgens een douche neemt in je oude badkamer en s’ avonds een lekker schuimbad kan nemen in je nieuwe badkamer.

Dankzij het gepatenteerde concept van Rebath wordt deze droom werkelijkheid en heb je een nieuwe badkamer binnen 1 dag en één aannemer. Een renovatie van de gehele badkamer (bad, douche, toilet, tegels, wanden, kraanwerk,...). En dit allemaal zonder breek- of slijpwerk, zonder puin of stofhinder! Je oude douche- of badkuip wordt volledig door een nieuwe vervangen zonder uitbreek werkzaamheden. De hoogwaardige bad- en douchekuipen zijn pasklaar en worden naadloos in bestaande installaties gemonteerd volgens het bad-in-bad-systeem.

Elke renovatiewens kan voor je uitgevoerd worden. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot super-de-luxe. Met passende vloer- en wand aankleding tot stijlvolle meubels en allerhande accessoires. De productenlijnen van verschillende stijlen worden ontworpen door gerenomeerde designers en binnenhuisarchitecten zoals bijvoorbeeld Filip Deslee.
Zoveel mensen, zoveel stijlen
Filip Deslee creëerde verschillende sferen die volledig naar ieders stijl en smaak zijn aan te passen. De adviseur zorgt voor een persoonlijke begeleiding om de badkamer van je dromen te realiseren. Zowel technisch- als stijladvies en offerte zijn steeds gratis.

Denk niet dat je vast zit aan de huidige opstelling van de badkamer, want niet alleen van je oude badkuip kan een mooi en vernieuwd bad gemaakt worden, je kan er ook een hypermoderne inloopdouche van laten maken. Alles is mogelijk. Oude tegels worden met een speciale techniek bekleed door Rebath wall surrounds.

Rebath maakt enkel gebruik van hun eigen gepatenteerde en duurzame producten van DuraBath SSP. Door gebruik te maken van dit onovertroffen duurzaam, krasbestendig en kleurechte product, geven ze je een levenslange garantie!


Bouwafval, stof en ongemakken zijn er praktisch niet. Restafval (wall surrounds) wordt 100% gerecycleerd en verbruikt in de EcoBath® collectie. Zo creëert men bij Rebath een milieuvriendelijk en prijscompetitief product. Een geliefkoosde en bewezen formule bij alle grote hotel en motelketens o.a. Hilton, Best Western, Marriott, HolidayInn, Hyatt en Sheraton.
Bron: Rebath

Geen opmerkingen: